O Nama

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Niš
EURO KAMEN

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Niš
EURO KAMEN

Postojimo preko 10 godina, uz povoljne cene i kvalitetnu izradu, poštovanje dogovora i rokova. Naša garancija kvaliteta su preporuke i preko 1000 zadovoljnih kupaca. Osnovna delatnost nam je izrada nadgrobnih spomenika, sve vrste graviranja na kamenu, izrada i montaža nadgrobnih ploča, obrada svih vrsta mermera i granita, rekonstrukcije i popravke i još mnogo toga…
Ukratko

Delatnost firme Kamenorezačka radnja EURO KAMEN Niš je izrada nadgrobnih spomenika i elemenata za uređenje porodičnih grobnica, obrada i ugradnja granita i mermera za upotrebu u građevinarstvu – uređenje enterijera i exterijera (oblaganje stepenika, podova i fasada granitnim i mermernim pločama, izrada radnih ploča za kuhinjske elemente, podprozorskih lajsni…).

Kamenorezačka radnja EURO KAMEN Niš nudi pristupačne cene nadgrobnih spomenika kako bi omogućili porodicama da obezbede dostojanstven spomenik po pristupačnim cenama. Danas posedujemo najmoderniju tehnologiju za obradu kamena, te smo u mogućnosti ispuniti pouzdano i u vrlo kratkom roku najzahtevnije narudžbe.

Profesionalizam99%
Predanost i posvećenost99%
Fleksibilnost u radu99%
Moderne tehnologije obrade99%
Pristup poslovanju sa svim dodatnim uslugama99%
Mi smo tu da Vam izadjemo maksimalno u susret. Operativni smo pored opštine Niš u svim delovima Republike Srbije.

Potrebna Vam je pouzdana kamenorezačka radnja za izradu nadgrobnog spomenika u Niš i okolini?

Budite slobodni i kontaktirajte nas putem telefona / vibera ili whatsapp-a kao i putem Facebook messengera za više informacija.

Veliki izbor urađenih modela nadgrobnih spomenika i vrhunski kvalitet materijala

Kamenorezac Niš

Profesionalizam i posvećenost u izradi i montaži nadgrobnih spomenika

Naš tim iskusnih radnika srazmerno višedecenijskom profesionalnom angažmanu teži posvećenom radu u svakom segmentu u procesu izrade nadgrobnih spomenika.

Fleksibilnost u kompletnom poslovanju izrade i montaže nadgrobnih spomenika i ostalih popratnih usluga

Shodno raznolikim situacijama naš tim fleksibilno pristupa celokupnom procesu poslovanja kako pri izradi spomenika tako i pri izvršavanju ostalih usluga naše kamenorezačke radnje, po pitanju vremena, mesta realizacije i načina plaćanja.

Moderne tehnologije obrade granita i mermera u proizvodnoj liniji nadgrobnih spomenika

EURO KAMEN raspolaže najnovijim tehnologijama obrade granita i mermera te kao takvi imamo mogućnost izvršavanja i najzahtevnijih zadataka pri obradi granita i mermera po zahtevu klijenata.

Širok spektar dodatnih usluga u održavanju nadgrobnih spomenika i popratnih elemenata nadgrobnih mesta

Naša kamenorezačka radnja nudi širok spektar dodanih usluga pri obradi granita i meremra kako nadgrobnih spomenika tako i enterijera i eksterijera Vašeg doma po želji i zahtevima klijenata, sličnih projekata i ostalo. 

Naše usluge

EURO KAMEN
● Izrada nadgrobnih spomenika po specijalnim zahtevima
● Izrada pojedinačnih i porodičnih grobnica
● Izrada nadstrešnica i namenskih ograda za nadgrobne spomenike
● Rekonstrukcija nadgorbnih spomenika
● Popravka nadgrobnih spomenika
● Obnavljanje umetničkih slika
● Obnavljanje slova
● Izrada i postavka vazni
● Izrada kandila za sveće
● Izrada žardinjera
● Izrada namenskih stubova
● Izrada klupa
● Izrada opsega i staza (armirani beton)
● Postavka rizle (mleveni kamen)
● Sve vrste graviranja i klesanja na kamenu (slova, slike…)

● Izrada mermernih stepeništa i gazišta
● Izrada šankova, ugostiteljskih radnih površina i ostalih ugostiteljskih elemenata od mermera i granita
● Izrada radnih ploča i kuhunjskih elementa
● Izrada svih vrsta enterijera i eksterijera po dogovoru od mermera i granita

* Radimo montažu spomenika na svim gradskim grobljima, prigradskim, na čitavoj teritoriji Republike Srbije kao i užeg regiona. Isto tako vršimo montažu svih mermernih i granitnih elemenata kako na teritoriji Srbije tako i užeg regiona.
KAMENOREZAČKA RADNJA NIŠ

Kamenorezačka radnja i graverske usluge Niš

Veliki spektar usluga i veliki izbor materijala i dezena

Vršimo izrada nadgrobnih spomenika po specijalnim zahtevima klijenata, izrada pojedinačnih i porodičnih grobnica kao i sve vrste rekonstrukcija i popravke nadgorbnih spomenika, graviranje i klesanje na kamenu slova i slika. Pored rekonstrukcija vršimo i obnavljanje umetničkih slika, obnavljanje slova i ostalo.

Kao dodatne usluge izvodimo radove na izradi nadstrešnica i namenskih ograda za nadgrobne spomenike, izrada i postavka vazni, izrada kandila za sveće, izrada žardinjera i izrada namenskih stubova u razne svhre.

Dodatno vršimo izradu i montažu klupa za sedenje u okviru nadgrobnog mesta.

Kao osnovna delatnost realizujemo i izrađujemo opseg i staze u okviru nadgrobnog mesta (od armiranog betona), takodje vršimo i postavke rizle, mlevenog kmena.
Usled rastućeg obima posla rodila se ideja o samostalnom uvozu materijala.

Za potrebe sopstvene prerade i prodaje, materijale uvozimo i kupujemo od stalnih dobavljača iz Indije, Kine, Italije, kao i od renomiranih Evropskih firmi, od kojih su neke od njih i vlasnici rudnika u Africi, Brazilu, Indiji…

Izuzetno obučeni kadrovi su spremni da u svakom trenutku odgovore na Vaše zahteve. Sve što radimo je u skladu sa najvišim standardima o kvalitetu – sve radimo od najkvalitetnijeg prirodnog kamena – granita.

Naša radionica, sa ponosom ističe visoki kvalitet završne obrade, koji je rezultat entuzijazma, sposobnosti i spremnosti zaposlenih da odgovore posebnim i specijalnim zahtevima klijenata i potrebe tržišta.

Da bi se održao korak sa modernim vremenom i tehnologijom obrade mermera, granita i drugih vrsta kamena redovno se prate nove forme i načini obrade kako bi se dobili što savšeniji oblici i nezamislive izvedbe naših stručnih i iskusnih majstora. Takodje pratimo trend dizajna i iskustva sa svetskih izbložbi i sajmova.

Radimo na postizanju maksimalnog kvaliteta, bilo da se radi o enterijeru ili eksterijeru od granita, o čemu svedoče naše zadovoljne mušterije koje nam se rado vraćaju.​

Kamenorezačka radnja EURO KAMEN Niš – se bavi izradom, montažom i modeliranjem svih vrsta prirodnog kamena. Prirodni kamen može veoma efektno da oplemeni Vaš enterijer i da unese pravu meru luksuza i ekstravagancije.

Kod nas možete izabrati proizvode za opremanje enterijera kao što su podovi i stepeništa.
Vršimo izradu mermernih stepeništa i gazišta, šankova, ugostiteljskih radnih površina i ostalih ugostiteljskih elemenata od mermera i granita po zahtevu klijenata. Takodje vršimo izradu radnih ploča i kuhunjskih elementa kao i svih vrsta enterijera i eksterijera po dogovoru od mermera i granita.

Po potrebi i srazmerno sve atraktivnijom potražnjom prilagođavamo se potražnji u vidu izrade česmi od javnog značaja tako i za potrebe manastira i crkava. Takodje izrađujemo profesionalne spomen ploča, stubove za biste i spomenike od javnog značaja.