Cene / Cenovnik

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Niš
Kamenorezac Niš

Cena prosečnog nadgrobnog spomenika

Kamenorezačka radnja EURO KAMEN nudi veliki izbor nadgrobnih spomenika po povoljnim i pristupačnim cenama.

Kamenorezac i izrada nadgrobnih spomenika Niš

Kamenorezac Niš

Cena izrade nadgrobnog spomenika zavisi od kubikaže kamena, dizajna, vrste i boje materijala koji se koristi, završne obrade, gravure i drugih sličnih faktora

Cena izrade nadgrobnog spomenika zavisi od kubikaže kamena, oblika i dizajna, vrste i boje materijala koji se upotrebljava, završne obrade i mnogih drugih sličnih faktora. Takođe, različite vrste nadgrobnih spomenika, kao što su lučni spomenici, ili spomenici sa oborenim ivicama, porodične grobnice različitih gabarita, nadgrobni spomenici sa poklopnom pločom, itd. imaju različite cene. Ako ste u potrazi za različitom bojom, možda ćete želeti da razmotrite granit, jer je dostupan u različitim bojama, kao što su bela, siva, crna, crvena, itd. Danas, ljudi uglavnom biraju granitne nadgrobne spomenike, ali srazmerno potrebama, pojedinačnom ukusu i željenom modelu vrši se upotreba odgovarajućeg materijala. Granitni spomenici su suštinski izdržljivi, otporni i isplativi.

Cena prosečnog nadgrobnog spomenika se takodje razlikuju od vrste granita, odnosno materijala koji težinski u proceni cene. Najpovoljniji spomenik je od imapale koji je tamno sivi. Ako želite spomenik povoljno, naša kamenorezačka radnja moze da vam preporuči jednostavan ravan spomenik od impale sa jednom slikom i vaznom.

Nudimo veliki izbor različitih materijala za spomenik. Ako želite potpuno crni spomenik u mogućnosti smo da vam ponudimo bengal i gunu. Takođe nudimo  i u druge boje. 

Takođe nudimo umetničke slike gravirane u kamenu, vazne, skulpture, livena slova, liveni ramovi za slike, kandila od granita, klupice itd. Umetničke slike su gravirane u granit i one predstavljaju najbolji izbor, jer gravura na nadgrobnom spomeniku odoleva svim vremenskim uslovima dugi niz godina.

Crtanje slika na spomenicima se radi direktno na pločama spomenika ili na manjim pločama koje se lepe na nadgrobne spomenike. Pločice za slike su izrađene od najkvalitetnijeg crnog materijala, a gravura je duguročno postojana koliko i granit od koga je spomenik izrađen.

Takođe graviramo slova za nadgrobne spomenike i vršimo njihovu obnovu srebrnom ili zlatnom bojom tj. po želji klijenata.